Sport Hajduk

trener hajduka zadovoljan

Carrillo: Napravili smo dogovor u svlačionici i u nastavku imali 17 udaraca na gol

trener hajduka zadovoljan

Joan Carrillo, trener Hajduka nam je kazao nakon utakmice:

- Vrlo taktička partija, s dva lica. U prvom dijelu smo bili malo izgubljeni. Prvi dio dosta živ, mi šest udaraca, oni dva. Utakmica bez izglednih prilika. Napravili smo dogovor u svlačionici i u nastavku imali 17 udaraca na gol. Popravili smo se. Važno je bilo pobijediti, čestitao bih igračima, prva pobjeda u prvenstvu u Poljudu, to je "importante", važno!

Zašto nije počeo Said? Jer on je unio preokret?

- Problem je bio što smo u prvom dijelu svi bili oko centra i nismo uspjeli uhvatiti kontakt s balunom.

Fomitschow se pokazao kao solidan? Nije doveden slučajno?

- Pa da, u napretku je, trebalo je biti strpljiv. Baš smo odigrali kao momčad. Ide se naprijed i to se vidi, zahvala svim igračima.

Vidjeli ste da je Torcida napustila stadion, kakav je osjećaj igrati bez podrške?

- Naša publika je strastvena i čudesna i kad ih nema osjeti se, kao u proljeće kad smo igrali bez publike. Nisu bili tu, ja ih razumijem, njihove razloge. Ovu pobjedu bih posvetio njima. Zna se koliko su oni nama bitni za ubuduće.

Teški uvjeti vrućine, oslabljena momčad, bez navijanja, ali tri boda su stigla. I sad Everton???

- Idemo u Englesku, nadu nam nitko ne može oduzeti.

Bili ste nervozni pred klupom, zašto?
- Bio sam nervozan jer znam da je bitna utakmica, htio sam da moja poruka dođe do mojih igrača. Da znaju da je vrlo bitna utakmica.

Je li Hajduk kandidat za titulu?
- Volio bih da se priča o pobjedama...

Željko Kopić, trener Slavena:
- Teško vrijeme, dobra tekma, generalno je sve išlo u smjeru u kojem smo htjeli, parirati u posjedu lopte, da vrtimo strane i čuvamo se. Znali smo da će doći vrijeme kad će Hajduk napasti u valovima i na žalost iz tog pritiska smo primili gol. Imali smo i mi neke šanse, nismo zabili. Kad ne zabiješ teško je očekivati pozitivan ishod protiv Hajduka. Želim Hajduku svu sreću protiv Evertona i čestitam na pobjedi.  
Velika prednost Hajduka je što je u ovu sezonu ušao pripremljeniji nego prije, zadržali su igrački kadar, popunili su se, tu je i Radošević i ovaj Borja stoper, koji sad nije igrao, a od napadačkog potencijala Hajduk ima širinu, situacija s Futacsom im je donijela probleme, ali ako ostanu na okupu Hajduk može imati dobru sezonu i borit se za poziciju u samom vrhu. Hajduk je spreman ući u fajt s Dinamom, Rijekom i u konačnici i s Osijekom.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk