Sport Hajduk

TAKTIKA PRAKTIKA

Kako umiriti 'farmaceute': Vlašić, Said i Ohandza su trozubac koji prijeti Markoviću

TAKTIKA PRAKTIKA

Šest dana prije prve utakmice protiv Evertona u ovosezonskoj prvenstvenoj poljudskoj premijeri "bijeli" će večeras ugostiti Slaven Belupo. Između ogleda s "modrima" iz Maksimira i utakmice s plavim sastavom iz Liverpoola, na Poljud stižu i "plavi" iz Koprivnice predvođeni trenerom Željkom Kopićem koji je u prošlosti znao itekako namučiti Hajduk. Kadar trenera Joana Carrilla je gotovo pa prepolovljen, zbog ozljeda u konkurenciji nema Futacsa pred kojima je najmanje pola godine pauze, Lopeza, Tudora, Ercega, Pešića, Tome Bašića, Stipice...

- Ni u Maksmiru nismo nikog odmarali, sve su to i tada bili izostanci zbog problema s ozljedama. Erceg još nije spreman, napreduje, ali ne znamo hoće li biti spreman za Everton. Liječnici su preporučili da Borja ne igra, Tudoru se produžio oporavak... – pojašnjavao je Carrillo.

Među vratnicama se umjesto Stipice koji pokušava sanirati ozljedu do četvrtka očekuje debitant Letica. Zadnja linija sa stoperskim parom Nižić – Carbonieri trebala bi izgledati isto kao i u Maksimiru, dok bi povjerenje trebala dobiti i ista trojka iz vezne linije Gentsoglou, Radošević i Barry. Zbog izostanaka ozlijeđenih Futacsa i Ercega najboljem igraču Hajduka ove sezone Vlašiću u navalnom redu priključit će se po svemu sudeći Ohandza uz Saida u vrhu napada.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk