Sport Hajduk

TELEVIZIJA DIKTIRA

Everton nas već otpisao: engleski velikan zbog Europa lige prvenstvene utakmice prebacio na nedjelju

TELEVIZIJA DIKTIRA

Everton kao da je otpisao Hajduka, već ga eliminirao. Svoje su susrete u listopadu i studenome prebacili na nedjeljne termine u dogovoru s tv-kućama. Na Goodison Parku predmnijevaju kako ću ove jeseni igrati četvrtkom, u Europskoj ligi. Pa neka Premiership igraju nedjeljom, kako bi imali dan više odmora. nije deklarativno, nego se spominje u planiranju kao mogućnost igranja četvrtkom.

Već je u dogovoru s TV-kućama i vodstvom lige Everton prijavio da će utakmice protiv Brightona, Arsenala, Leicester Cityja, Southamptona i West Hama biti pomaknute.

Naravno, to baš i nema velike veze s Hajdukom i utakmicama play-offa, nije u izravnoj koliziji, iako se može svakako protumačiti.

No kako je Premiership uređen do detalja, tako se predviđa i ova situacija da će Everton igrati Europa ligu, te ako se to dogodi, prvenstvene bi se utakmice morale pomaknuti. A to se ne radi zadnji čas, već se dva mjeseca unaprijed sve isplanira i predviđa ta mogućnost. Na ovakav način se skupe televizijske minute za prijenose Premiership potpuno osiguraju i nema “štrapanja”.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk