Sport Hajduk

slavonski borac

Hvala i sretno: Anton Maglica odlazi iz Hajduka

slavonski borac
Anton Maglica odlazi iz Hajduka, raskida ugovor s "bijelima". Napadač koji je protekle tri i pol sezone proveo na Poljudu protekle se polusezone kod trenera Damira Burića našao u drugom planu. 

Čak i kada je prva napadačka opcija momčadi Kamerunac Franck Ohandza Zoa dugo bio ozlijeđen Maglica uglavnom nije bio prvi izbor trenera, najčešće je to bio veznjak/krilo Nikola Vlašić pa su "bijeli" igrali s tzv. lažnom devetkom. 

Zbog skromne minutaže i nepovjerenja iskazivao je Maglica nezadovoljstvo svojim statusom, te na koncu nije došlo do potpisivanja novog ugovora dok postojeći istječe na ljeto. 

Maglica i Hajduk su pred finalizacijom dogovora o sporazumnom razlazu, pola godine prije isteka aktualnog ugovora. Preostali su samo detalji, čeka se zatim službena potvrda Hajduka. 

Maglica će potom kao slobodan igrač potražiti novu sredinu. Vrlo vjerojatna nova destinacija u Magličinoj karijeri trebao bi biti ciparski Apollon iz Limassola. U Hajduku je Maglica u 115 odigranih susreta zabio 34 pogotka.

F.VULAS 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 10FirstPrevious[1]2345678910Last