Sport Hajduk

Mamić: Priliku za dolazak Tomasova nećemo iskoristiti

Ljubo Milićević nada se Kini, Japanu, Saudijskoj Arabiji...

Mamić: Priliku za dolazak Tomasova nećemo iskoristiti
Ljubo Milićević nije sretan, njegova epizoda u Splitu završila je neslavno. Ipak, spremno trenira jutrom u Spinutu (treći Hajdukov teren, kazuju nam!), pa kreće u pohod na Marjan i čeka da se razriješi i njegov status.

Barem je upisao poneki nastup u bijelom dresu, protiv Stoke Cityja na primjer kad je bio više nego dobar makar ga je obilježio zlosretnim autogolom u zadnjoj sekundi. Trebao je biti stožerni igrač, ali su se ozljede urotile protiv njega.

I on spada pod “silenzio stampa”, pa odbija razgovo dok stavlja svoju veliku crnu vreću s natpisom Milićević u portapak svoga automobila. To je zadužio opremu iz Poljuda, da je prenese u - Spinut. Možda, za oproštaj, kad se plasira dalje i razriješi sve papire s “bijelima”.

- Ne bih smio, a i nije mi do razgovora - nježno nas je odbio Crocodile Dundee.
Nada se Kini, ona je najbliža, možda i Japan, Saudijska Arabija. Ima ime, karijeru, volju da nastavi. Hajduka će se sjećati, to mu je najveća ljubav u životu, barem ju je dodirnuo. U Hajduku su od njega digli ruke...

Niti su ga trebali dočekati kao spasitelja, niti ga sad tako olako odbaciti, jer mogao je i ozdraviti, pripomoći... Istina, dugo je ozlijeđen, ali još kad mu ni zaostatke ne bi morali plaćati.

Ali, to će se sjeti kad stigne prikladna ponuda, kad se prelomi novac, ponuda i potražnja. Dotad i Milićević trenira odvojeno, strpljivo, profesionalno.

(sa)

Mamić: Priliku za dolazak Tomasova nećemo iskoristiti

Posljednjih se mjeseci s vremena na vrijeme čuje u Dinamovu okruženju ime Marina Tomasova. Nije tajna da je on simpatija Zdravka i Zorana Mamića, da su ga odavno htjeli dovesti u Maksimir, da je tada otišao u Hajduk. No, odigrao je odličnu polusezonu, na ljeto mu istječe ugovor, mogao bi ga Dinamo, naravno, pod uvjetom kad bi to mladi Zadranin želio, pokušati dovabiti u Maksimir za sitan novac. Ideja se stalno negdje neslužbeno provlači.

Pitali smo Zorana Mamića hoće li iskoristiti ovu priliku i pokušati dovesti svog ljubimca u Dinamo.

- Ne, ovu priliku nećemo iskoristiti - nasmijao se iskreno Zoran Mamić ne rekavši je li naglasak na "ovu" i hoće li pričekati neku drugu priliku ili je to definitivno prekidanje bilo kakvih naklapanja o dolasku Tomasova.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Hajduk
Page 1 of 12FirstPrevious[1]2345678910Last