StoryEditor
HajdukKuna za Hajduk

Carlsberg retroaktivno obračuva sve popijene litre Hajdučkog od 1. srpnja do jučer

Piše PSD.
16. srpnja 2013. - 19:38
Akcija Hajduka i Carlsberga kodnog naziva 'Kuna za Hajduk' se nastavlja barem do 1. rujna, a u akciju će se ubaciti i period od 1. srpnja, dakle obračunat će se i sve popijene litre Hajdučkog od 1. srpnja pa nadalje te će i od tih boca Hajduku ići pripadajući novac.

Dobra je to vijest za hajdukovce, jer se na internetu prije dva dana pojavila facebook grupa kojoj je zasmetalo što je objavljen prekid akcije "Kuna za Hajduk". Revoltirani time, 'fejsbukovci' su čak pozvali i na bojkot piva, no na koncu se ispostavilo da nije bilo mjesta panici.

- Na zadovoljstvo kluba HNK Hajduk i svih navijača, a zbog iznimnog uspjeha akcije 'Kuna za Hajduk', Carlsberg Croatia sa svojim brendom Hajdučkim pivom i HNK Hajduk odlučili su produljiti zadnji val ove akcije. Zajedno su dogovoreni načini i termini provedbe akcije koja se retrogradno nastavlja gdje je posljednja stala, i to od 1. srpnja, traje cijeli kolovoz te završava zaključno s 1. rujnom 2013. godine. Obzirom da se u ovogodišnjoj akciji (travanj, svibanj i lipanj) prikupilo čak 331.286 kn za Hajduk, što predstavlja značajan porast u odnosu na prvi val ove akcije iz prošle godine, očekujemo rekordne brojke na zadovoljstvo kluba, naših navijača i Carlsberga Croatia – izjavio je Aljoša Bašić, marljivi voditelj marketinga i prodaje Hajduka.

- 'Kuna za Hajduk' pokazala se iznimno uspješnom zbog čega smo je i odlučili produljiti. Iskreno se nadam da će i ostale slične akcije koje planiramo u lokalnoj zajednici biti jednako dobro prihvaćene. Naravno, nakon završetka akcije 1. rujna, HNK Hajduk nastavljamo sponzorski podržavati i u sezoni 2013./2014.“ – izjavio je Carsten Christensen, predsjednik Uprave Carlsberga Croatia.

U ovoj akciji Hajduka i Carlsberga prikupljeno je u razdobljima od 18. srpnja do 31. prosinca 2012. te od 1. travnja do 1. srpnja 2013. ukupno 632.187 kuna. S obzirom na živu u termometru do rujna bi se moglo dohvatiti ukupno i milijun kuna.

Pero Smolčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2021 23:05