Hajdukpa kako u naš hoće?

Burić: Mi smo sad u fazi koja je takva kakva je, a balun nije tija u gol

Piše Toni Perković
7. prosinac 2019. - 21:01
rgx time: 1.0967254638672E-5

Hajduk je ponovno kiksao na gostovanju. Ovog puta Bijeli nisu mogli preko posljednjeplasirane momčadi HNL-a, zaprešićkog Intera.

Još jednu blijedu partiju u nizu prokomentirao je nakon utakmice trener Damir Burić.

- Ušli smo danas u utakmicu tako da je protivnik iz prvog napada dao gol. To je bila jedna nesretna reakcija od nas. Sve u svemu, to je bila jedna od rijetkih akcija, mislim da je momčad dobro stajala u defanzivnom bloku danas, rekao je Burić.

- S druge strane, kreirali smo dosta akcija, a njihov golman je obranio par velikih šansi. Sve u svemu, za nas je bio jedan nesretan dan. Sami smo si dali gol, a imali smo bezbroj šansi. Imali smo puno kornera, imam osjećaj da smo ih stalno imali. A falio nam je igrač koji izvodi kornere, dodao je Burić.

- Falilo je u završnici, zadnji pas i malo kreacije. Ali kada vidimo koliko nam je igrača falilo, stvorili smo bezbroj prilika. Nije balun tija u gol, a Zaprešiću mogu samo čestitat, dali su sve od sebe. Nama je ovo premalo, žao mi je što momčad sebe nije nagradila pobjedom. Sada smo u toj fazi koja je takva kakva je, moramo izaći pozitivno iz te faze, zaključio je Burić.

Novinare je zanimalo samo koliko je razočaran rezultatom, na što je Burić odgovorio da je vidljivo razočaran.

#HAJDUK#DAMIR BURIć