StoryEditor
Hajdukpripreme bijelih

Boro i 29 hajduka u Postirama: održan je prvi trening, u ekspediciji su i daroviti juniori

8. siječnja 2021. - 07:37
Robert Matić/Hajduk.hr

Hajduk je na Braču, „bračno putovanje”, kako se šale, krenule se pripreme „bijelih” u Postirama. 

Čak 29 nogometaša pod paskom je trenera Bore Primorca u domaćem primorskom ambijentu. Idućih deset dana uz dvije kontrolne utakmice protiv Solina i Croatije iz Zmijavaca Hajduk će se ovdje puniti optimizmom. 

S „bijelima” su i osobito daroviti, obećavajući juniori, napadači Marin Ljubičić i Stipe Biuk, ali i Vicko Ševelj, mladi desni bek iz B momčadi što jasno pokazuje da se i njemu otvaraju vrata prilike da se nametne na toj poziciji koja traži trajnije rješenje.

„Bijeli” su krenuli jutrom preko mora, a već popodne održali i prvi trening. Hotel Lipa, jedno od hotelskih zdanja u Postirama, otvorio je vrata samo za hajdukovce. Igrališta na kojima će trenirati, gdje nastupa lokalni Postira Sardi, u neposrednoj su blizini hotela.

Kao mini-Antalya, kad bi u sklopu hotela Titanic, i ostalih, „bijeli” uživali pogodnost nogometnih travnjaka ispod svojih soba.

Mini Antalyju hajduci su uvijek imali na Braču ili Hvaru, a sad su ove zime eto Postira pozvali „u pomoć”.

Trener Boro Primorac na Brač je poveo ovih 29 igrača, to su: Lovre Kalinić, Marin Ljubić, Josip Posavec (vratari), te Marin Jakoliš, Darko Todorović, Vicko Ševelj, Mario Vušković, Stefan Simić, Kristian Dimitrov, Božo Mikulić, Nihad Mujakić, Stipe Radić, David Čolina, Ivan Dolček, Stanko Jurić, Jani Atanasov, Bassel Jradi, Mario Čuić, Darko Nejašmić, Mijo Caktaš, Tonio Teklić, Jairo, Ivan Brnić, Stipe Biuk, Adam Gyurcso, Leon Kreković, Dimitrios Diamantakos, Umut Nayir, Marin Ljubičić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

08. siječanj 2021 08:08