StoryEditor
Hajdukljubav i strast

Bit će fešta: Torcida slavi 69. rođendan

Piše Frane Vulas
26. listopada 2019. - 10:41
bakljada_torcida6-310819

Ogled Hajduka i Slavena na Poljudu nije poseban samo kao potencijalno povijesni ako ‘bijeli’ upišu rekordnu sedmu uzastopnu domaću pobjedu na početku prvenstva.

Atmosfera će biti posebna i zato što će se proslaviti i 69. rođendan Torcide. Vidjet ćemo i klupsku akciju “I pape i dida” kojom se svi navijači dodatno mobiliziraju, zovu na Poljud. Procjenjuje se da bi i 15.000 navijača moglo pohoditi Poljud bez obzira što na drugoj strani nije atraktivan protivnik, što je brojka koju drugi u HNL-u mogu sanjati.

Torcidin rođendan pada u ponedjeljak 28. listopada, ali proslavit će se ranije. Očekuje se posebna navijačka koreografija, slavljenički dekor. Rođendanski party torcidaši su imali sinoć u klubu Zenta. 

Dobar odjek prema reakcijama navijača ima akcija Hajduka “I pape i dida” kojom na stadion žele privući sve generacije navijača, djecu, očeve, majke, bake, djedove...

Svi kupci ulaznica i pretplatnici imaju pravo na dvije dodatne ulaznice za djecu do 14 godina. I pape i dida bit će danas opet Torcida.

#HAJDUK#TORCIDA

Izdvojeno

06. srpanj 2020 11:52