StoryEditor
Hajduktrener rijeke nezadovoljan

Bišćan iskren nakon teškog poraza: Čestitam Hajduku, bili su bolji. Nama je ova utakmica pokazatelj gdje smo, moramo izvući pouke

Piše Slaven Alfirević
21. travnja 2019. - 00:18

Čestitam Hajduku, bili su bolji, što drugo reći nakon ovakvog rezultata i dojma koji smo ostavili – zdvajao je Igor Bišćan, trener Rijeke.

- Od prve minute smo sami usmjerili utakmicu u smjer kojim je otišla, ulazili smo iz greške u grešku, nametnuli su nam se i stvarali puno problema i bilo je neminovno da ćemo biti uvjerljivo poraženi.

U najavi kao da ste predvidjeli ovakav rasplet, odnosno rekli ste, ako ne budemo dobri...

- Hajduk je podigao igru na razinu koju nam je u ovom trenutku jako teško pratit. Ako nam više igrača podbaci i neki rani događaj nas izbaci iz takta, onda to bude baš ovako kako je bilo, loše s naše strane. Ovo treba zaboravit, zapravo ne zaboravit, nego izvući pouke. Ako se plasiramo u Europu, a nadam se da hoćemo, onda ćemo već u ranim fazama natjecanja morat igrat sličan nogomet na gostujućim terenima kao ovdje u Poljudu i ovo nam je bio zapravo pokazatelj gdje smo.

Može li vam se dogoditi da vam Mišković reče da više niste trener nakon ovih 0:4?

- To je pitanje za predsjednika – nije se dao Bišćan smesti, premda su kuloari pressice u Poljudu govorili kako je s ovih 0:4 već "sjeo na metlu". O tom potom.

Nije li vas 7:0 protiv Intera malo prebacilo?

- Nije to razlog našeg poraza, shvatili su igrači moju poruku da je Hajduk drugačija utakmica i protivnik, nije 7:0 s Interom razlog našeg poraza ovdje.

#NK RIJEKA#IGOR BIŠĆAN

Izdvojeno

09. srpanj 2020 00:18