StoryEditor
Hajdukjoš ih ima u zagrebu

Bijeli će imati glasnu podršku u Maksimiru, gotovo sve ulaznice koje su bile dostupne u Poljudu su prodane

Piše Slaven Alfirević, Mladen Bariša
21. studenog 2019. - 22:33

Imat će Hajduk glasnu podršku u Maksimiru, kakav je i običaj, nikad ne izostane, u Poljudu je bilo u prodaji tisuću ulaznica za derbi i po našim saznanjima gotovo sve su prodane.

Ostatak navijača Hajduka koji poželi doći na maksimirski jug može ulaznice kupiti u Zagrebu, na maksimirskom jugu bude i 4000 mjesta za torcidaše.

A što se tiče domaćih navijača, u Maksimiru nema jagme za derbi s Hajdukom, dinamovcima su u fokusu karte za gostovanje u Milanu, karte na dispoziciji za taj meč razgrabljene su.

Za taj susret na milanskom San Siru u utorak između Atalante i Dinama, zagrebački je klub dobio četiri tisuće ulaznica po cijeni od 300 kuna i “nestale” su za nepuna tri sata!

Nakon što su satima čekali u redu nekoliko je stotina navijača ostalo bez željenog papirića. Njihovo se ogromno razočaranje prometnulo u gnjev kada su otkrili da se ulaznice prodaju na crnom tržištu. Istoga dana (utorak) na Njuškalu se pojavio oglas (30076987) u kojemu se ulaznice za San Siro nude po cijeni od 5000 kuna!

Dinamo je, naime, odlučio karte prodavati bez ograničenja, pa su tako pojedinci kupovali i po 20-30 ulaznica. Osim na crnom tržištu ulaznice se mogu naći i u putničkim agencijama, koje nude aranžamane za Milano, po cijeni (cca) 700 kuna.

Maksimirski se klub od zlouporabe ogradio priopćenjem u kojemu napominje da su sve karte personalizirane i prema naputku organizatora (Atalanta) nitko čije ime nije na ulaznici neće ući na San Siro.

Izdvojeno

15. kolovoz 2020 17:53