StoryEditor
Domaći nogometriječ izbornika

Zlatko Dalić čestitao svojim igračima na pobjedi i poručio: Hvala svima koji su vjerovali u nas. Vi ste naša snaga, a mi ćemo biti vaš ponos

Piše V.B.
22. lipnja 2021. - 23:49

Izbornik Zlatko Dalić čestitao je igračima na pobjedi i nastavio:

- Ovih deset dana bilo je veliko iskušenje, pogotovo ova utakmica, da ostanemo nakon svega mirni, dostojanstveni i strpljivi. Hvala dragom Bogu što nam je za to dao snage. Mi možemo i sada će sve biti lakše, pogotovo kad dođu naši navijači. Hvala svima koji su vjerovali u nas. Vi ste naša snaga, a mi ćemo biti vaš ponos. Hrvatska zaslužuje podršku i hvala svima koji nam je daju.

Što ste igračima rekli na poluvremenu?

- Da nastave u istom ritmu. Imali smo problem jer smo nakon 1:0 počeli biti presigurni u sebe i igrati sporije. Nekim našim sitnim greškama vratili smo suparnika u igru, ali nismo posustali. Imali smo snagu i vjeru, igrali mirno i staloženo i bilo je samo pitanje kad ćemo dati gol. Nije bilo lako protiv čvrstog suparnika i njegove publike, ali pokazali smo kvalitetu i odigrali pravu utakmicu.

Kako su odigrali Juranović, Vlašić?

- Uvijek sam zadovoljan svojim igračima i ne mogu reći ništa protiv njih. Bili su sjajni, no cijela momčad zaslužuje pohvale. Bili smo tim.

Koga želite u osmini finala?

- Želim samo hrvatske navijače na tribinama. To čekam i sanjam, da budu s nama jer smo onda puno jači.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. srpanj 2021 20:02