StoryEditor
Domaći nogometdrugi put u godinu dana

Želi karijeru nastaviti u inozemstvu: Baka se ponovno rastao sa Zrinjskim

Piše Hina
7. lipnja 2019. - 15:54

Proslavljeni nogometaš i trener Blaž Slišković više neće voditi mostarskog premijerligaša Hrvatski sportski klub Zrinjski, a odluka o tome donesena je sporazumno. 

Kako su objavili na službenoj Facebook stranici, Slišković u sljedećoj sezoni neće biti šef stručnog stožera HŠK Zrinjski. 

"Nakon nekoliko razgovora koji su vođeni po završetku prethodne sezone, donesen je zajednički zaključak da ugovor neće biti produljen s obzirom na realnu mogućnost, ali i otvorenu želju dosadašnjeg glavnog trenera da karijeru nastavi u inozemstvu", navodi se u objavi. 

Pojašnjava se kako je klub u razdoblju do pronalaženja novog angažmana angažirati Blaža Sliškovića kao savjetnika Uprave za sportska pitanja, što je on i prihvatio. 

U objavi na Facebooku HŠK Zrinjski se zahvalio Sliškoviću što je dao veliki doprinos uspjesima mostarskih "Plemića" u posljednje tri sezone. 

HŠK Zrinjski je u ovoj sezoni izgubio naslov prvaka BiH, te je završio na drugoj poziciji, a prethodno je tri godine zaredom bio prvak zemlje. 

Slišković je proslavljeni bosanskohercegovački i hrvatski nogometaš koji je nastupao u momčadima Veleža, Hajduka, Olympique iz Marseillea, Pescare, ali i mostarskom Zrinjskom. Kao trener vodio je momčad Hajduka, bio izbornik BiH, te trener  HŠK Zrinjskog.

#BLAŽ SLIŠKOVIĆ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:32