StoryEditor
Domaći nogomettražena roba

Zagolicao englesku javnost: Dalićev pomoćnik otkrio o čemu je razgovarao s Vlašićem i gdje bi mladi Splićanin mogao nastaviti karijeru

Piše R.R.
18. lipnja 2019. - 18:52
omis_hrvatska46-310519

Veliko pitanje javnosti na Otoku je vezano uz mladog hrvatskog reprezentativca Nikolu Vlašića kojem ističe posudba i pitanje je hoće li ga Everton zadržati. Zainteresiranih za otkup ugovora ima, Vlašić se igrama u dresu CSKA potvrdio, te nametnuo kada izuzetno zanimljiv igrač. Za rusku momčad je u sezoni odigrao 31 utakmicu, zabio osam golova i sedam puta asistirao, igrama u Ligi prvaka skrenuo je pozornost velikih klubova.

No sada je na potezu prvo Everton, u planovima Marca Silve Vlašić se ne spominje mnogo stoga su mnogi spremni potvrditi da će Toffeesi mladog hrvatskog reprezentativca prodati. Odšteta se kreće oko petnaest milijuna eura, neki već čekaju u redu za pregovore.

Pažnju nogometna javnosti u Engleskoj zagolicao je pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, nekadašnji napadač Bayerna i CSKA Ivica Olić koji je otkrio ruskim medijima (a prenijeli su i Englezi) gdje bi Nikola Vlašić mogao nastaviti karijeru.

- Pričao sa s Nikolom i kazao mi je kako bi volio ostati u CSKA ukoliko bude mogućnosti. Vrlo je sretan s prilikom koju je dobio i voli živjeti u Moskvi. Mislim da bi za njega bilo dobro ostati još godinu-dvije u CSKA, tamo igra, razvija se, osim toga zbog toga je i izborio mjesto u reprezentaciji, izbornik Dalić vidi njegov napredak i uskoro bi mogao postati standardan član početne postave – kazao je Olić.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 20:51