StoryEditor
Domaći nogometpravac premiership

Vruća roba na Otoku: bivši engleski prvak čvrsto zagrizao za dovođenje hrvatskog reprezentativca

Piše R.R.
12. lipnja 2019. - 18:46
trening_osijek1-070619

Bivši engleski prvak Leicester City želio bi u svoje redove ovog ljeta dovesti hrvatskog reprezentativca i igrača Intera Ivana Perišića. I nije to prvo klub iz Premiershipa koji bi želio brzonogog Omišanina, već prije su se za njegove usluge zainteresirali Manchester United i Tottenham.

Talijanski TuttoMercatoWeb već je odavno "stavio" Perišića na transfer listu Intera s obzirom na to da svi vjeruju kako će Antonio Conte temeljito provjetrititi svlačionicu, te će se mnogima zahvaliti. Perišić pak spada među one igrače na kojima se može i prilično dobro zaraditi.

Lani je Manchester United bio zainteresiran, no Luciano Spaletti nije želio ostati bez svog pouzdanog krila, cijena je bila oko 50 milijuna eura. "Crveni vragovi" ne kriju i dalje svoju zainteresiranost, opcija je i Tottenham, a sada prema pisanju Leicester Mercuryja i "Lisice" su jako zainteresirane za moćnog krilnog igrača.

Perišić iza sebe ima dobru klupsku sezonu, zabio je osam pogodaka, bio izvrstan asistent napadačima. Englezi vjeruju da bi za 35 milijuna eura mogli "smekšati" Inter oko odštete, no s obzirom na utrku klubova lako je moguće da ta cijena bude i skuplja.

#LEICESTER#IVAN PERIŠIĆ#TRANSFER

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:30