StoryEditor
Domaći nogometzviždaljka

Veliko priznanje hrvatskom nogometnom sucu: Egipćani ga odabrali da vodi ključni prvenstveni dvoboj

Piše R.R.
9. svibnja 2019. - 22:55
hajduk_dinamo61-211017

Nismo baš navikli puno na ovakve vijesti, no Egipatski nogometni savez imenovao je hrvatskog suca Tihomira Pejina da sudi prvenstveni dvoboj između Zamaleka i Wadi Degle. Zamalek je trenutno treći na ljestvici, ali ima i dvije utakmice manje od lidera Al Ahlyja i sedam bodova zaostatka. Kako je do kraja Zamaleku ostalo još sedam utakmica (igraju se 34 kola) ovaj susret može biti ključan, u slučaju da ne osvoji sva tri boda utrka za prvaka bi mogla biti završena.

S druge strane Wadi Degle ima 35 bodova i na 12. je mjestu, no samo tri boda ima više od El Hodouda na 16. mjestu koji je trenutno prvi ispod crte. I njima su bodovi prijeko potrebni kako bi izbjegli tešku borbu za opstanak

Kako su Egipćani došli do Pejina? Već je sudio jednu utakmicu egipatskog prvenstva između drugoplasiranog Pyramidsa i šestoplasiranog Misr El Makkasa i ostavio je izvrsni dojam. Stoga mu je ponovno ukazano povjerenje.

Zanimljivo je da 35-godišnji Pejin i nema puno međunarodnog iskustva, nije sudio niti jedan susret Lige prvaka i ima samo šest odrađenih dvoboja Europa lige. No očito takav podatak nije zabrinjavao Egipćane.

Rezultati by SofaScore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 12:04