StoryEditor
Domaći nogometApsurdna situacija

Tri europska velikana spremna su ga kupiti: naš reprezentativac 'zabetoniran' je na klupi, a u siječnju bi mogao postati najbolje plaćeni hrvatski nogometaš

Piše Robert Radica
4. listopada 2019. - 01:28

Tri europska velikana – Manchester United, Juventus i inter spremni su ući u pregovore s Barcelonom u siječnju za kupovinu Ivana Rakitića. Nije to čudno koliko činjenica da je Rakitić od početka ove sezone "zabetoniran" na klupi Barcelone i na njega se izgleda uopće ne računa. Calciomercato javlja da su talijanski velikani osigurali novac za siječanjsku kupovinu za koju procjenjuju da će biti minimalno 55 milijuna eura odštete Barceloni i dobru plaću samom igraču. Koliko dobru to ne spominju, jer oko toga će se i voditi najveća bitka.

Jednako tako prema Barceloni gleda i Ole Gunnar Solskjaer kojem je nužan igrač u sredini terena i Rakitić je baš ono što bi želio imati u momčadi. Sva tri velika kluba su se već "iz daleka" raspitivali oko statusu Rakitića u Barceloni, a čini se da se ni Ernesto Valverde više ne odupire prodaji svog omiljenog igrača.

Ništa čudno jer je upravo vezni red Barcelone nakrcan igračima, uz lanjske kupovine Artura Vidala i Arthura Mela, te ovogodišnju Frenkie De Jonga, Blaugrana ima još dva talentirana mladića pristigla iz La Masije – Carlesa Alenu i Riquija Puiga, te Sergi Roberta koji već polako dobiva svoju minutažu. Da ne spominjemo i iskusnog Sergija Busquetsa, već je to i previše igrača za samo tri mjesta u sredini terena.

Prodajom Rakitića dobio bi se novac za ulaganje u obranu koja se čini problematičniji dijelom momčadi, nužno je dovesti kojeg stopera i kvalitetnog braniča da ne bude krpljenja u momčadi kada netko ispadne igre.

#INTER#IVAN RAKITIĆ#MANCHESTER UNITED

Izdvojeno

06. srpanj 2020 10:02