StoryEditor
Domaći nogometmirno će spavati

Trener Slaven Belupa ushićen s tri boda: Ja sam hajdukovac, ali kad pobijediš velikog Hajduka, moja ekipa zaslužuje sve čestitke

Piše Slaven Alfirević
15. veljače 2020. - 20:57
Željko Hajdinjak/ Hanza media

Veliku emociju podario je Tomislav Stipić, trener Slaven Belupa, otkrio je da je hajdukovac, pola Hercegovac, pola Dalmatinac. Dok je živio u Njemačkoj baš se dragovoljno prijavio za odsluženje vojnog roka, nije morao, pa je bio u Lori i kako je pričao svaku utakmicu Hajduka gledao tada sa sjevera kao pravi navijač. Roditelji žive u Omišu, a sestra u Kaštelima:

- Nije mi ovo najdraža pobjeda, jer sam pobjeđivao ja... po Njemačkoj (Erzgebirge Aue je vodio, pobijedio Muenchen 1860, Rasen Ballen Leipzig, to je bilo 2015., op. a.). Ali, ova pobjeda se ne može ničim zamijeniti. Velika emocija me drži. Ma, nisam se verbalno prepucavao s Tudorom, ja sam hajdukovac, ali kad pobijediš velikog Hajduka, moja ekipa zaslužuje sve čestitke. Mi smo bili dobri i protiv Dinama i Rijeke, ali nismo uspjeli pobijediti, sad jesmo. Gubiš, izvedeš preokret, sretan sam, mirno ćemo večeras leći... Želim Hajduku sve najbolje u budućnosti!

Što kažete na VAR?

- Ma, sve najbolje. VAR povećava točnost odluka, smanjuje alibi, čestitam sucima jer su donijeli ispravnu odluku. Ma, presretan sam, mi smo pobjedu zaslužili. Žao mi je ozljede Etoundija, imam grč u stomaku zbog toga, možda smo svi skupa požurili da zaigra i ja prvi i ljut sam na sebe zbog toga. On je trebao biti naše pojačanje. Drago mi je za Jeffrena (Hefren se čita, op. a.). On je ponizan momak i velik gospodin, imat ćemo koristi od njega. U prekidima smo imali problem, to je veliki Hajduk. Nalazili smo prostore za igru, kad vidim kako Bačelić Grgić petom odigra, srce mi raste. Način na koji smo stvorili pobjedu protiv velikog Hajduka daje mi vjetar u leđa!

Krstanović je zabio, a dvije asistencije Lulića?

- Oni su naša snaga. O Krstanoviću sve znate, a Luliću čestitam, vraćamo ga (velik talent Osijeka koji je bio u Sampdoriji, op. a.) - riječi su pobjednika Stipića.

Opet hajdukovac koji je svladao Hajduk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 02:41