StoryEditor
Domaći nogometselidba na otok

Tražena je roba u Londonu gradu: hrvatskog reprezentativca pokušavaju dovesti čak tri kluba iz engleske metropole

Piše R.R.
16. travnja 2019. - 19:54
2019-04-14T194700Z_1931028673_RC184EE12500_RTRMADP_3_SOCCER-ITALY-FRO-INT.JPG

Interes Manchester Uniteda je već odavno poznat, željeli su na Old Trafford dovesti Ivana Perišića, ali se Jose Mourinho previše kockao u želji da mu smanji cijenu pa je ispao iz utrke. No kako se već odavno priča da će Perišić napustiti Inter lista zainteresiranih se šiti. I to samo kada govorimo o Engleskoj.

Arsenal i Tottenham su iskazali želju za dovođenje Perišića u London. Sada se u utrku nenadano uključio i West Ham. I to bez velikih kalkulacija, jer su vidjeli kako su prošli "topnici" u siječnju sa željom da prvo posude Perišića pa ga onda otkupe. Inter želi novac odmah, gotovinu kako bi krenuo u projekt osvježavanja momčadi.

Prvi upiti su se zaustavljali na 40 milijuna eura, toliko su na San Siru procijenili vrijednost Ivana Perišića i taj iznos mnogima nije po volji. No nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i nastupa zas Inter u prvenstvu gdje je do sada Perišić zabio sedam zgoditaka i asistirao za još osam svojim suigračima malo je onih koji tvrde da je cijena previsoka.

Tottenham se za sada ne istrčava za ponudom, prate razvoj situacije, znaju da postoji i Perišićeva želja za dolaskom u njihov klub. Stoga treba očekivati da i Spursi uskoro počnu ispipavati teren i vagati koliko su spremni dati za ubojito hrvatsko krilo.

#LONDON#PRODAJA#IVAN PERIŠIĆ#TRANSFER

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:28