StoryEditor
Domaći nogomettrener lokosa

Toplak: Mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, limitirali smo Hajduk na ništa. Samo su zabili eurogol Livaje

Piše S.A.
3. travnja 2021. - 16:51
Ronald Goršić/Cropix

Samir Toplak, trener Lokomotive, rekao je nakon poraza:

- Mogu biti zadovoljan prvim poluvremenom, limitirali smo Hajduk na ništa. Samo su zabili eurogol Livaje, a to je individualna kvaliteta. Međutim, mi smo puno griješili u dodavanjima i zato smo bili bezopasni. U drugom dijelu smo odmah na početku primili gol i naravno da onda moraš preuzeti određeni rizik, a onda protivnik stvori neke šanse i tako se to dogodi.

- Nama fali dosta igrača i ti detalji odlučuju utakmice. Nema veze, idemo dalje, igra se još jedan krug prvenstva. Mi ćemo se kompletirati, već sad imamo naznake da smo napravili neke pomake. Liga je jako izjednačena, mi jesmo još uvijek zadnji, ali uvjeren sam da to nećemo ostati. Ne znam koliko ostale momčadi u ovom trenutku mogu napraviti pomak, ja sam uvjeren da mi možemo. Ima još dosta utakmica, jedna-dvije pobjede te sigurno dižu, ali igrači moraju vjerovati u to.

- Slijedi nam Dinamo, uvijek je to floskula da je to najlakša i najteža utakmica. Pokušat ćemo se dobro pripremiti, iskoristiti činjenicu da Dinamu taj susret dolazi između dvije europske utakmice. No, oni su stvarno u top formi, vidjeli smo u Varaždinu koliko su moćni i s drugom ekipom. Ne zamaram se tko će za njih igrati, mi smo sebi jako bitni i ako taj dvoboj iskoristimo za još jedan mali pomak, onda dolaze utakmice gdje će se i nas nešto pitati – optimist je Toplak glede svoje Lokomotive.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. travanj 2021 17:07