Domaći nogometZNA ZNANJE

Stipica draška navijače svog novog kluba: Pobijedio sam Levski s Hajdukom, pa mogu to i sa CSKA!

Piše Slaven Alfirević
14. lipanj 2018. - 19:15
hajduk_osijekvb7-251117

Dok Hajduk grozničavo traga za vratarskim rješenjem, dotle se Dante Stipica već udomaćio među Bugarima i na treninzima CSKA iz Sofije djeluje smireno i sretno.

Odiše zadovoljstvom i samopouzdanjem. Okružen je povjerenjem svojih novih poslodavaca koji smatraju da su napravili pravi posao.

U razgovoru za klupsku televiziju Stipica kao nova zvijezda slavnog kluba iz Sofije rekao je:

- Bio sam počašćen kad sam čuo da se CSKA interesira za mene i vrlo sam sretan nakon prvih dojmova. Znam da je Levski najveći rival od CSKA, ali kad sam Levski svladao lani s Hajdukom (prije godinu dana u kvalifikacijama za Euroligu op. a.), siguran sam da to možemo ponoviti i sada sa CSKA. Pobijedio sam Levski s Hajdukom, pa mogu i sa CSKA! - predao se Stipica optimizmu.

Bez obzira na snagu Ludogoreca i ostalih, derbi CSKA - Levski je "el clasico" bugarskog nogometa i utakmica gotovo važnija i od samog njihova prvenstva, čega je Stipica već i te kako svjestan.

CSKA će uskoro na pripreme u Austriju, a zanimljivo je da će početkom srpnja u Austriji zaigrati CSKA - Brondby u prijateljskoj utakmici, dakle Stipica kontra Ante Ercega. Bit će to dvoboj hajdukovaca na ljetnim pripremama, Erceg je da podsjetimo nedavno prešao u redove danskog kluba i - zaprijetit će Stipici!

 

#CSKA#DANTE STIPICA#VRATAR