StoryEditor
Domaći nogometriječ trenera

Simon Rožman presretan nakon pobjede u finalu Kupa: Nije važno kako smo ga osvojili, važno je samo da smo osvojili trofej

Piše Hina
1. kolovoza 2020. - 23:42
Matija Djanješić/Arhiva/Hanza Media

Nije važno kako smo ga osvojili, važno je samo da smo osvojili trofej, kazao je nakon pobjede u finalu nad Lokomotivom trener Rijeke Simon Rožman.  

Nogometaši Rijeke osvojili su Hrvatski nogometni kup svladavši u finalu u Šibeniku Lokomotivu s 1-0 (0-0).Pogodak vrijedan trofeja postigao je Tibor Halilović u 76. minuti. 

"Grad nam daje podršku, navijači daju podršku, svi žive za klub i trofej je tu. Danas nije bilo sve idealno, ali Kup je tu. Imali smo neke probleme tijekom tjedna, ali nakraju smo imali i malo sportske sreće. Bilo je teško, imali smo puno padova, ali smo se u najvažnijem trenutku digli i presretan sam. I ja i igrači smo umorni jer je teška sezona iza nas", kazao je Rožman za HTV. 

"Nismo imali sreće, dvaput smo pogađali okvir vrata, ali kada ne zabijete prilike, naravno da smo kažnjeni. Bio bih sretan da sam osvojio trofej u svom gradu, ali sezona je bila odlična i šteta što nismo nagrađeni trofejem. Nogomet se igra za golove, a Rijeka je zabila taj jedan, a mi nismo", rekao je trener Lokomotive Goran Tomić, inače rođeni Šibenčanin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2021 06:14