StoryEditor
Domaći nogometnovo pojačanje

Prometno na Jadru, na treningu 33 igrača: sinjski golgeter Bašić Šiško parat će mreže u Solinu

Piše Miro Podrug
13. srpnja 2019. - 00:11

Na pripremama drugoligaša Solina vidljivo je vedro lice trenera Borisa Pavića.

Svakim danom se u trenažni proces uključuje nekolicina novih igrača ili povratnika. Nakon veznog igrača Afrikanca Patrice Zoungrane u trenažni proces su se uključili oporavljeni branič Petar Čeko i vezni Luka Kapetanović.

Na treningu su viđena i nova lica. Prepoznali smo darovitog vratara splitskog Hajduka Ivana Ninčevića, koji je karijeru započeo uz Jadro, te prošlosezonskog golgetera sinjskog Junaka Petra Bašića Šiška.

Tako se napadač Šiško pridružio dvojici kolega iz Junaka, prošlogodišnjeg prvaka Treće lige Jug, braničima Petru Botici i Šimi Puljiću.

Jučer je bilo ukupno 33 igrača, plus trojica vratara.

- Momčad se još slaže. Igrači odlaze i dolaze. Točno je, u rad su se uključili Bašić Šiško, Čeko, Kapetanović, vratar Ninčević, dok je status Zoungrane još upitan. Ostali pridošli su u statusu igrača na provjeri i bit će još neko vrijeme s nama. Istina je, čekamo i na napadača Denija Jurića, a razgovaramo s pravim pojačanjima na deficitarnom pozicijama. Definirali smo i službeno osam pripremnih utakmica. Prva provjera je 19. srpnja protiv Zmaja iz Blata u Solinu, a generalka je 10. kolovoza s Hajdukom II, također uz Jadro. U međuvremenu su dogovoreni nastupi na turnirima u Zmijavcima i Vranjicu, te mini pripreme u Vrbovcu, od 24. do 28. srpnja. Na svakom turniru po dvije utakmice – rekao je trener Boris Pavić.

Po svemu sudeći kapetan Duje Ninčević seli na Poljud. Pod paskom trenera Marija Despotovića vježba sa drugom momčadi Hajduka koja od subote nastavlja pripreme na Kupresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 16:15