StoryEditorOCM
Domaći nogometuoči walesa

Priprema se veličanstvena koreografija na Poljudu, za sjajnu atmosferu pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade

Piše SPORT SD
24. ožujka 2023. - 12:03

Hrvatska nogometna reprezentacija imat će veliki vjetar u leđa s tribina poljudskoga stadiona ove subote od 20:45 sati u Splitu tijekom prve utakmice kvalifikacijskog ciklusa za UEFA Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj protiv Walesa.

Hrvatski nogometni savez potrudio se pritom omogućiti gledateljima istinski doživljaj tijekom prvog nastupa Vatrenih nakon veličanstvenog rezultata osvajanjem bronce na Svjetskom prvenstvu u Kataru, objavljeno je na službenoj stranici Saveza.

Za sjajnu atmosferu na Poljudu uoči utakmice pobrinut će se Tomislav Bralić i klapa Intrade koji će otpjevati svoje najveće hitove i najaviti nogometni spektakl na “poljudskoj ljepotici”. Sve gledatelje na njihovim će sjedalicama dočekati prigodni šal hrvatske reprezentacije s motivima već nadaleko poznatih dresova Vatrenih u bijeloj ili plavoj varijanti.

Radi veličanstvene koreografije ispunjenih poljudskih tribina pozivamo navijače da prilikom izlaska igrača iz tunela mašu šalovima, a tijekom izvođenja himne iste podignu kako bi vizura stadiona bila još upečatljivija.

Neposredno uoči utakmice bit će priređena svečanost službenog oproštaja od reprezentacije Dejana Lovrena i Ivana Strinića, koji su ostavili dubok trag među Vatrenima. Dejan kao osvajač ruskog srebra i katarske bronce, Ivan kao srebrni iz Rusije. 

Vrata poljudskog stadiona otvaraju se od 18:30 sati, a u krugu stadiona bit će organizirana kvalitetna ponuda hrane i pića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 04:21