StoryEditor
Domaći nogomettko to može platiti

Postoje li bilo kakve realne nade da dođe u Hajduk? Privatno je često boravio u gradu pod Marjanom, zaručio se na brodu ispred Splita

Piše Toni Roić/SN
5. studenog 2019. - 18:05

Još od srijede nismo se mogli obraniti od niza Hajdukovih navijača, koji su postavljali samo jedno pitanje, a to je ima li ikakve realne nade da bi Kristijan Lovrić mogao doći u Hajduk?

Nažalost po njih, nade nema jer Lovrić je po mnogim stručnim analitičarima trenutačno najkompletniji i najraznovrsniji napadač u 1. HNL, što osam golova i pet asistencija najbolje potvrđuju, a tome još treba pridodati izvođenje prekida, brzinu i driblinge.

I hrvatski izbornik Zlatko Dalić mogao bi ozbiljno početi razmišljati o Lovriću, a Gorica će za njega tražiti odštetu od najmanje tri milijuna eura, a da je digne i na pet, neće biti previše, što su iznosi nedostižni za Hajdukovu blagajnu.

Zgodno je spomenuti da je u zadnjih godinu dana Lovrić privatno često bio u Splitu, dok je tamo igrala nogomet njegova djevojka Monika Conjar (sada je u Osijeku), a na brodu na moru ispred Splita su se i zaručili.

#HAJDUK#TORCIDA#NAVIJAČI#KRISTIJAN LOVRIĆ

Izdvojeno

08. srpanj 2020 04:08