StoryEditor
Domaći nogomethrvatska - rusija

Poljud rasprodan u nekoliko sati, ostalo tek nekoliko sektora na sjevernoj tribini

Piše Tomo Ničota/SN
25. listopada 2021. - 21:32

U ponedjeljak u 13 sati krenula je prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatske i Rusije u Splitu 14. studenoga (15 sati). I već nekoliko sati kasnije, Poljud je bio gotovo rasprodan. Naime, sve ulaznice za zapadnu i istočnu tribinu su razgrabljene, onda je 'otišao' i Jug, ostalo je tek nekoliko sektora na sjevernoj tribini, ali i oni su polako nestajali. Po svemu sudeći već u utorak mogla bi prodaja stati, jer ulaznica više neće biti.

Hrvatska i Rusija će, vjerujemo, 14. studenoga igrati odlučujuću utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru. Prije toga Rusija igra na svom terenu protiv Cipra, Hrvatska gostuje na Malti, a Rusija trenutno ima dva boda više od Dalićeve momčadi.

Ako Hrvatska svlada Maltu, a Rusija Cipar, Hrvatskoj će trebati pobjeda u Splitu za direktan plasman u Katar. Najlošiji rasplet bio bi da Rusija pobijedi Cipar, a Hrvatska ne svlada Maltu, tada bi susret na Poljud bio nevažan u borbi za prvo mjesto.

No, o takvom raspletu ne želimo ni razmišljati, a čini se niti 30-ak tisuća navijača, koji su već kupili ulaznice za Poljud očekujući hrvatsku pobjedu i plasman na SP., pišu Sportske novosti.

item - id = 1137908
related id = 0 -> 1145767
related id = 1 -> 1145816
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2021 06:56