StoryEditor
Domaći nogometpitali cijenu

Otok kao sudbina: u borbu za hrvatskog reprezentativca upustio se i treći velikan Premiershipa

Piše R.R.
31. srpnja 2018. - 13:47
moskva_trening18-140718

Nije tajna da je Mateo Kovačić izuzetno zanimljiv najboljim klubovima na Otoku. Ne znamo jesu li seu Madridu šalili kada su od Pepa Guardiole tražili 90 milijuna eura, no sve je izvjesnije da Kovačić neće ostati na Santiago Bernabeu. Tko će biti taj koji će otvoriti novčanik i odgovoriti Madriđanima ostaje tek vidjeti.

Prvi je krenuo Manchester City, "građanima" ja parirao gradski rival Manchester United, niti Jose Mourinho nema ništa protiv imati takvog veznog igrača. No u igru se uključio i "treći igrač", ni manje ni više nego Chelsea. Englezi već pišu da su na Stamford Bridgeu zainteresirani za Kovačića i da su se u Madridu zanimali za cijenu.

Samo su se raspitivali jer bi Chelsea želio Aarona Ramseya koji upravo s Arsenalom pregovora oko novog ugovora. No menadžer Chelsea Maurizio Sarri dobro poznaje Kovačića iz talijanske lige dok je naš reprezentativac igrao za Inter i nema namjeru puno čekati neke kombinacije već se odmah osigurati s kvalitetnim igračem. A Kovačič odgovora tom profilu.

Izdvojeno

12. kolovoz 2020 06:12