StoryEditor
Domaći nogometNe mogu ga zadržati

Njemački mediji se rapisali o velikom transferu: prema Madridu bi mogao krenuti hrvatski reprezentativac kao idealna zamjena za Griezmanna

Piše SN
11. lipnja 2019. - 18:13
2019-03-02T145453Z_105589415_RC1FC44BBC80_RTRMADP_3_SOCCER-GERMANY-SGE-TSG.JPG

Nakon što su u Frankfurtu ostvarili rekordni transfer prodajom srpskog napadača Luke Jovića u Real Madrid za 60 milijuna eura, Nijemci su se raspisali i o mogućem odlasku hrvatskog nogometnog reprezentativca AnteRebića.

Njemački Bild donosi vijest kako bi Diego Simeone i Atletico voljeli vidjeti napadača Vatrenih u svojim redovima, a stigao bi kao zamjena za AntoineaGriezmanna koji će gotovo sigurno napustiti LosColchonerose ovog ljeta, ali još uvijek nije poznata nova destinacija.

Prije nekoliko dana pojavila se i vijest kako je za hrvatskog nogometaša zainteresiran i Inter iz Milana, a u Frankfurtu će za njegove usluge tražiti najmanje 40 milijuna eura. Nijemci također ističu kako će u Frankfurtu teško zadržati Hrvata koji je oduševio u dresu Vatrenih proteklog ljeta.

Bild tvrdi kako bi se Rebić sjajno uklopio u Simeoneovu momčad jer Argentinac prakticira igru s brzim kontra napadima, a to je jedan od segmenata koje savršeno odgovaraju hrvatskom napadaču.

Prošle je sezone Rebić postigao deset pogodaka u raznim natjecanjima i ubilježio šest asistencija, te zajedno sa Lukom Jovićem i Sébastienom Hallerom činio ubojit napad Enitrachta.

#ANTE REBIĆ#ATLETICO MADRID#TRANSFER

Izdvojeno

08. srpanj 2020 07:06