Domaći nogometnema puno izbora

Nenad Bjelica otkrio kako bi trebala izgledati njegova momčad protiv Manchester Cityja: Takvu utakmicu moraju igrati iskusni igrači

Piše SN
10. prosinac 2019. - 18:28

Modri će u srijedu na Maksimiru dočekati jednu od najboljih momčadi svijeta, Guardiolin stroj Manchester City. Osim rezultatskog imperativa, Bjelica je suočen i s izostancima standardnih prvotimaca, pišu Sportske novosti.

O Dinamovoj obrani koja će igrati protiv Cityja već se naširoko pisalo, o tome se raspravlja još od one utakmice s Atalantom kad se znalo da neće moći igrati ni Theophile ni Perić.

Kasnije je još ozlijedio i Leovac. Kako se treneru Bjelici Ademi svidio na stoperu protiv Varaždina, je li to to?

- Dobro, dobro je bilo... Arijan je već to igrao, dobro funkcionira s Dilaverom. Nemamo tu previše alternativa. Gvardiol je još mlad, bilo bi neugodno staviti ga u tako važnoj utakmici. Uostalom, on ima jako važnu utakmicu u juniorskoj Ligi prvaka. Nećemo s njim riskirati, idemo na iskusnu varijantu. Takvu utakmicu moraju igrati iskusni igrači. Zbog toga će igrati Dilaver i Ademi. Na lijevom beku pak imamo Moubandjea, koji je odigrao zadnje dvije utakmice po 90 minuta. Imamo i Šituma, koji je igrao malo manje, ali je igrao. Uglavnom, neće se u srijedu naša momčad puno razlikovati od ove koja je nastupila protiv Varaždina - poručio je strateg Modrih.

Kako je izgledala Dinamova postava protiv Varaždina

DINAMO (4-1-4-1): Livaković - Stojanović, Dilaver, Ademi, Moubandje - Moro - Kadzior, Olmo, Gojak, Marin - Petković

#GNK DINAMO#MANCHESTER CITY#LIGA PRVAKA#NENAD BJELICA