StoryEditor
Domaći nogometprijatelji i konkurenti

Nekadašnji reprezentativac otkrio kako je završio u Romi: Nas dvojica smo se čuli svaki dan i on me nagovorio da dođem

Piše SN
5. rujna 2019. - 23:27

Nikola Kalinić novu priliku u karijeri dobio je u Romi, a upravo je danas održao prvu press-konferenciju tijekom koje je govorio o svojim novim izazovima, ali i poznanstvu s Edinom Džekom..., prenose Sportske novosti

- Moram priznati da sam jako sretan što sam u Romi. Ipak je to fantastičan klub, a povijest dovoljno govori o tome u kakvoj sam sredini - rekao je bivši hrvatski reprezentativac, te je dodao:

- Za mene je ovo nova avantura u karijeri. Nadam se da će biti uspješna.

Roma je platila Atleticu dva milijuna eura za posudbu Kalinića, a ima i opciju otkupa ugovora na isteku jednogodišnje posudbe za još devet milijuna eura.

- Ne mogu baš previše pričati o svom ugovoru, znam samo da sam stigao posljednjeg dana prijelaznog roka i jako sam sretan zbog toga. Posljednje dvije godine baš i nisam igrao zbog ozljeda. Želio bih igrati više i poraditi na kontinuitetu - izjavio je 31-godišnji Kalinić.

Otkrio je na kraju i jednu zanimljivost...

- Džeko? Trener će odlučiti želi li igrati s jednim ili s dva napadača, to ovisi o njemu. Edin je sjajan napadač i moj prijatelj. Čuli smo se svaki dan i on me je nagovorio da dođem - rekao je Nikola.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 17:09