StoryEditorOCM
Domaći nogometDruštvene mreže

Navijači razočarani nakon kiksa Hrvatske: ‘Kramarić je bio bezobrazan‘, ‘Nadam se da će u Turskoj obrana biti budna‘

Piše Toni Bilić
26. ožujka 2023. - 00:12

Hrvatski navijači bili su razočarani izostankom pobjede naše reprezentacije nad Walesom na Poljudu, neki od njih izrazili su dojmove na društvenim mrežama. Neki su kritizirali igru, pogotovo u drugom poluvremenu, dok su drugi uvjereni kako jednostavno nismo imali sreće.

- Ne ideš na drugi gol i onda ga primiš na jedini način na koji ga možeš primit, ne možemo mi nijedne kvalifikacije počet dobro s nekom pobjedom, užasno prosuta dva boda, valja sad u Tursku poslijeg ovog, a neće bit lako – napisao je Ivan.

- Šteta, bili smo bolji, ali nogomet se igra do zadnje sekunde, nema opuštanja, inače stiže kazna – upozorava jedan drugi Ivan.

Mnogi zamjeraju Kramariću zbog nedodavanja Perišiću krajem prvog poluvremena, a također je dosta navijača nezadovoljno navijanjem na Poljudu u drugom poluvremenu.

- Loše u drugom poluvremenu. Propustili smo ih dotući, to nas je kaznilo. Od 55. minute smo stali i čekali da se dogodi neka šansa. Izbili smo sami sebi dva boda. Bit će bolje, idemo dobit Tursku i vratit samopouzdanje. Nemamo pravog špice, killera, to nam je jako neophodno. Kramarić je bio bezobrazan u situaciji kad je Perišić trebao ić sam na golmana. Sve u svemu, moralo je bolje i igra i rezultat i navijanje, 2000 Velšana glasnije od 31.000 naših – opširno je iznio dojmove Marinko.

Mario je prokomentirao primljeni gol, smatra kako je našim igračima pala koncentracija jer su netom ranije svi pozdravljali kapetana Modrića, koji je uz ovacije tribina izlazio iz igre.

- „Navijači“ briljirali zadnjih pola sata... Gosti ih poderali, sasvim nadglasali. A za primljeni gol... svi su zakazali. Sav fokus na čestitanju Modriću, koncentracija popustila kompletnoj obrani. Juranović nije ispratio igrača, Livaković opet pokazao zbog čega je i dalje bez transfera u lige petice. Šteta. Sad se čupati u Turskoj, što će biti itekako zahtjevan zadatak!

- Nadam se da će za Tursku obrana do kraja bit budna – napisala je Marina.

Ipak, ne očajavaju svi zbog dva boda izgubljena u zadnjim trenucima utakmice.

- Ma tek se zagrijavamo, ovo je bila trening utakmica. Je malo gorko, idemo dalje, inače ne bi bilo zanimljivo – opušten je Silvestar Vice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2023 17:42