StoryEditor
Domaći nogometnije spreman

Misteriozna ozljeda ne napušta Kramarića, iako je operacija obavljena: još uvijek osjeća bol, a klub navodno ne želi da Hrvat igra protiv Slovačke

Piše PSD
9. studenog 2019. - 00:05

Andrej Kramarić nije igrao do 20. listopada zbog ozljede desnog koljena, a čim se vratio na teren zabio je Schalkeu i Herthi.

Hrvatski napadač koji je muku mučio s misterioznom ozljedom cijelo ljeto, odlučio se na operaciju kako bi se riješio tih problema.

Činilo se da je ozljeda iza njega, ali pojavili su se novi problemi. Kramarić je sam nakon tih utakmica izjavio da nije na 100 posto i da će mu trebati neko vrijeme da se vrati na pravu razinu, no ničim nije davao da znanja da i dalje osjeća bol.

Kramarić nije igrao protiv Paderborna u prošlom kolu, a nije igrao ni navečer protiv Kolna.

- Njemu je potrebno nekoliko tjedana da se vrati u formu - rekao je trener Hoffenheima Alfred Schreuder. 

Također, kako piše Kicker, Kramarić je u utakmici protiv Kölna presjedio svih 90 minuta i to s ledom na svome koljenu, stoga je jasno da mu koljeno još uvijek nije spremno na takve napore.

Hoffenheim ne želi forsirati njegov povratak, iako je očigledno da je Hrvat jedan od ključnih igrača njemačke momčadi. Zbog toga bi Hoffenheim navodno želio da Kramarić propusti dvoboj sa Slovačkom, ali s obzirom na to da je riječ o kvalifikacijskoj utakmici, ne smiju to od njega zatražiti.

On je posljednji put za 'vatrene' igrao u lipnju protiv Walesa te je zbog ozljede propustio preostala dva okupljanja.

Novo reprezentativno okupljanje je najavljeno za ponedjeljak, a utakmica protiv Slovačke je na rasporedu 16. studenog. Ostaje za vidjeti hoće li Kramarić biti spreman.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 16:05