StoryEditor
Domaći nogometnovinarska patka

Milan ne kupuje španjolskog reprezentativca: Dinamo nije odredio cijenu za Olma jer ga niti jedan klub to nije tražio

Piše Hina
18. siječnja 2020. - 17:08
Matija Djanješić/Hanza media

Talijanski nogometni prvoligaš Milan poručio je u subotu kako nije poslao ponudu zagrebačkom Dinamu za 21-godišnjeg španjolskog reprezentativca Danija Olma.

- Koliko ja znam to je netočna informacija - rekao je u Milanov glasnogovornik Fabio Guadagnini u telefonskom razgovoru za Hinu.

Dinamov predsjednik Mirko Barišić također je rekao u četvrtak za talijanski portal Tutto Mercato Web kako Dinamo nije primio ponudu Milana.

Nekoliko hrvatskih medija izvijestilo je u subotu da su se Dinamo i Milan dogovorili oko odštete od 20 milijuna eura plus naknadnih pet milijuna eura, no da Olmovi agenti Andy Bara i Juanma López nisu dali svoj pristanak jer traže sedam milijuna eura provizije uz postotak od sljedeće prodaje.

- Umjesto sedam mogli su napisati i 70 milijuna eura. To nije istina - rekao je Bara u telefonskom razgovoru za Hinu i dodao:

- Dinamo je gazda. On odlučuje kuda će Olmo ići i za koliko. Olmo se mora usuglasiti s Dinamom u koji će klub otići. A ja ću se onda, tek na kraju, za pet minuta dogovoriti oko provizije.

Olmo s Dinamom ima ugovor na još godinu i pol dana, do 30. lipnja 2021. godine. Barišić je izjavio da je 30 milijuna eura dobar iznos, ali da Dinamo nije odredio cijenu jer ga niti jedan klub to nije tražio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

16. rujan 2020 11:49