StoryEditor
Domaći nogometzaokupila pažnju

Brojne poznate osobe došle su na Poljud pogledati susret Hrvatske i Slovenije: Blanka Vlašić fotografirala se s navijačima, ali i redarima

7. rujna 2021. - 22:21

Predsjednik RH Zoran Milanović susret je pratio iz svečane lože. Stigao je i župan Splitsko-dalmatinski Blaženko Boban, gradonačelnik Ivica Puljak, predsjednik NSŽSD Marko Erceg...

Od bivših igrača vidjeli smo Ivicu Šurjaka, nekadašnje hrvatske reprezentativce Igora Tudora, Ivana Strinića, Matu Bilića, Marija Mandžukića, Danijela Subašića, Dragu Čelića, Stipu Andrijaševića... Stigao je i nekadašnji hrvatski izbornik Ante Čačić.

Posebne nagrade od strane HNS-a dobili su splitski osvajači medalja s Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju, Matea Jelić, Toni Kanaet, Dino Sinovčić i Ivan Mikulić, dok ostali nisu fizički mogli prisustvovati utakmici. Vidjeli smo i košarkašku legendu Željka Jerkova.

Sa zapadne tribine među običnim pukom utakmicu je gledala Blanka Vlašić, Nikolina sestra. Na stanci u poluvremenu nije se uspijevala vratiti na svoje mjesto od brojnih zahtjeva navijača, ali i zaštitara za selfie. Sa smiješkom se fotografirala sa svima. Na zapadu je bio i Ivan Pašalić, otac strijelca drugog pogotka Marija.


Snimio: Frane Vulas

item - id = 1125562
related id = 0 -> 1147870
related id = 1 -> 1147329
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 23:30