StoryEditorOCM
Domaći nogometpripreme vatrenih

Loša vijest sa Rujevice: Joško Gvardiol propustio današnji trening

Piše Dražen Antolić/SN
8. lipnja 2023. - 18:51

Joško Gvardiol propustio je trening na Rujevici. Stoper RB Leipziga stigao je u srijedu te se priključio nešto kasnije suigračima na treningu, međutim u četvrtak ga nije bilo.

- Gvardiol ne trenira jer je na tretmanu. Radi se o trbušnom zidu, to je nešto što vuče duže vrijeme, ima određene bolove s kojima i igra. Nije upitan za nastup u srijedu u Rotterdamu - kazao nam je glasnogovornik Tomislav Pacak.

Po ugodnom vremenu na kvalitetnom travnjaku Rujevice, koji nekim igračima naviklima na prirodnu travu ipak ne odgovara previše jer im je dosta tvrd, izbornik Zlatko Dalić radio je sa 20 igrača, računajući i trojicu vratara. To je kadar na koji može računati.

Na treningu se pojavila i delegacija HNS-a koji je svratila uoči finala turnira Kvarnerska rivijera. Predsjednik Marijan Kustić, njegova desna ruka, operativni asistent Blago Jakovljević, član Izvršnog odbora HNS-a Nenad Horvatić te Zorislav Srebrić, pišu Sportske novosti.

- Atmosfera je pola uspjeha, a u našoj reprezentaciji vidim da je atmosfera odlična, dakle pola posla za Final Four smo već obavili - uz smiješak će prekaljeni Srebrić nekadašnji glavni tajnik, a sada već duže vrijeme savjetnik u HnS-u.

Izbornik Zlatko Dalić zadržao se u razgovoru s Lukom Modrićem, to je ono što su novinari mogli vidjeti u prvih petnaest minuta koliko su smjeli nazočiti. Potom se počelo raditi i na taktičkim stvarima. Kako je otpao put u Vatikan u audijenciju kod pape Franje i u petak će ekipa redovno trenirati od 18 sati na Rujevici.

Kad bi išli u Rim tada bi na travnjak izašli u 19 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 09:18