StoryEditor
Domaći nogometkadrovska križaljka

Kustić ostaje izvršni direktor, povjerenici su svi na svojim mjestima, novo lice je Aljoša Asanović instruktor HNS-a za dijasporu

23. srpnja 2020. - 19:07
Srđan Vrančić/Hanza media

Marijan Kustić će i nadalje ostati izvršnim direktorom HNS-a. Na nedavnim parlamentarnim izborima, glavni operativac nogometne organizacije izborio je mjesto saborskog zastupnika (na HDZ-ovoj listi, u 9. izbornoj jedinici), ali je svoju poziciju prepustio Aniti Pocrnić Radošević.

Članovi Izvršnog odbora HNS-a upoznati su s činjenicom da je potpisivanje ugovora sa švedskom tvrtkom Endorphine Magine praktički pred realizacijom. Ugovoreni su gotovo svi detalji buduće suradnje, odnosno prodaje televizijskih i svih povezanih medijskih prava za natjecanja i utakmice kojima je vlasnik HNS.

Povjerenici Prve HNL i novoj će sezoni ostati isti: o natjecanju će skrbiti Josip Brezni, o sigurnosti Miroslav Marković, a funkciju disciplinskog suca će obnašati Alan Klakočer. Jedina je novost da će Brezni ubuduće biti povjerenik natjecanja i u Drugoj HNL. Tehnički tajnik kod drugoligaša ostaje Darko Cvitković.

Još jedan igrač iz legendarne generacije ''vatrenih'' kooptiran je (ponovno) u rad Hrvatskog nogometnog saveza. Aljoša Asanović imenovan je instruktorom HNS-a za dijasporu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 16:36