StoryEditor
Domaći nogomettrener gostiju

Krunoslav Rendulić bio je realan nakon utakmice: Hajduk je pokazao kvalitetu, imali smo vrašku sreću u 94. minuti

23. listopada 2021. - 20:11

Krunoslav Rendulić, trener Gorice može biti (pre)zadovoljan bodom, cijelo vrijeme bio je malo reći u podređenoj ulozi, ali što jalovost Hajduk i njegova čvrsta utvrda donijele su mu bod:

- Igra prema naprijed nije bila dobra. Da smo bili malo mirniji u nekim situacijama, mogli smo izvući povoljniji rezultat. Ali kad Hajduk promaši u zadnjoj minuti mrtvu šansu, morate biti zadovoljni i sretni.

Zašto je branio Kotarski, a ne Banić, pitali smo ga.

- Kad smo ga dovodili iz Ajaxa znali smo da ima posebnu kvalitetu. To se danas i pokazalo. Banić je branio izvrsno, u „top tri” golmana je u ligi, ali mi želimo dva kvalitetna golmana. Dali smo mu šansu, on ju je iskoristio. Sretni smo zbog obojice – kaže Rendulić.

A kako vam se svidio Hajduk, odnosno kako ste ga vidjeli, bilo je dodatno zanimljivo pitanje za trenera Gorice, jer Rendulić je proveo dio karijere i u Hajduku, osvojio šampionski naslov 2001. godine kao lijevi bek „bijelih”, pa ima poseban „touch” na Hajduk, u Poljudu je također domaći, ako tako možemo kazati. Kazao je: 

- Hajduk ima kvalitetu, to je jasno, pokazali su je i ovaj put. Međutim, dogode se, nalete periodi u sezoni kad naprosto ne možeš zabiti. Lopta te ne sluša i neće u gol. Mi smo imali vrašku sreću u 94. minuti. A da Hajduk ne zabija događa im se evo već drugu utakmicu zaredom – nije Rendulić otkrio „toplu vodu”, ali je dao smireno objašnjenje kako nogomet nije egzaktna igra, nego toliko ovisan o detaljima i trenucima (ne)sretnih okolnosti.  

item - id = 1137426
related id = 0 -> 1147922
related id = 1 -> 1147874
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2021 15:17