StoryEditor
Domaći nogometne krije zadovoljstvo

Kramarić presretan što će se igrati na Poljudu: Znamo svi kako je na Hajdukovim utakmicama, želimo to osjetiti, budimo opet jedno kao prije 30 godina

Piše Dean Bauer/SN
13. lipnja 2019. - 12:13

Napadač Vatrenih Andrej Kramarić jučer na Šalati na tenisko-humanitarnoj reviji Marina Čilića nije krio zadovoljstvo odlukom HNS-a da se utakmica protiv Mađara u kvalifikacijama za EURO 2020. odigra na Poljudu, pišu Sportske novosti.

- Prije svega moram reći da sam sretan, a i uvjeren sam da će sve proći u najboljem redu jer Hrvatska zaslužuje da se igra po cijeloj zemlji. Jer Hrvatska je cijela naša država, a ne samo Osijek, Rijeka, Zagreb, Varaždin. Veselimo se jako, svi odreda, i nadam se da će biti odlična atmosfera, kakvu Dalmatinci, uostalom, znaju stvoriti. Mislim, znamo jako dobro kako je to na Hajdukovim utakmicama, pa nema razloga misliti da tako neće biti kada igra Hrvatska. Želimo baš to i vidjeti, osjetiti. Pozivam navijače i molim da se ne ponovi ono što se dogodilo znatno ranije, znate svi o čemu pričam - veli Andrej Kramarić, uz dodatak:

- Ako smo se mogli boriti prije 30 godina svi zajedno, onda možemo i sada svi zajedno navijati, biti opet jedno. Za zajedništvo, za Hrvatsku. Uvjeren sam da će u tom kontekstu baš sve proći u najboljem mogućem redu i da ćemo se svi nakon te utakmice veseliti, smijati, biti u najboljem raspoloženju i pozitivnom ozračju, i što se tiče rezultata, ali i što se tiče navijačke podrške.

#ANDREJ KRAMARIĆ#HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 10:37