StoryEditor
Domaći nogometnovi izazov

Hrvatski napadač na putu prema Otoku: nakon novog neuspjeha u Italiji, Solinjanu bi sljedeća destinacija mogla biti Newcastle

Piše R.R.
3. siječnja 2020. - 18:53

Nikoli Kaliniću baš i ne ide, nekako nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji i naprasnog napuštanje tabora reprezentacije postao je prava "ptica selica", ali nikako da negdje ozbiljno savije gnijezdo. Probao je u Milanu, probao je u Atletico Madridu, no minutažu mu je bila na kapaljku, niti sjena obog ubojitog napadača iz Dnjipra i Fiorentine.

Početkom ove sezone stigao je u Romu, ali je i u "vječnom gradu" dobivao samo mrvice, šest susreta, jedva dvjestotinjak minuta. Premalo za cijenu posudbe, premalo za ambicije "vučice".

Gdje dalje? Roma će, izvjesno je, Kalinića vratiti Atleticu. Javio se Ivan Jurić, poželio Solinjaninu dolazak u Veronu koja ima velikih problema u napadu. No kako govore talijanski mediji Kalinić je glatko odbio ponudu igranja u Veroni.

Tu uskače Newcastle, menadžer Steve Bruce muku muči s napadačima, samo jedan pogodak udarnog kvarteta Carroll, Gayle, Joelinton i Muto, a sve skupa su zabili dvadeset pogodaka do sada u sezoni. Nije niti čudno da Bruce traži nove napadače za "svrake". Kalinića bi vrlo rado uzeli na posudbu, jednako kao i Mariana Diaza iz Real Madrida, ponuda je poslana za obojicu, Bruce je potvrdio da bi rado želio imati takav tandem u napadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 18:48