StoryEditor

Hrvatska i Portugal odradili treninge na poljudskom stadionu: pogledajte kakva je atmosfera bila u obje reprezentacije pred sutrašnji dvoboj

Piše R.R.
16. studenog 2020. - 21:15
Ante Čizmić/Cropix

Niti kiša koja je u predvečerje okupala Split nije odgodila treninge reprezentacija Hrvatske i Portugala na poljudskom travnjaku. Nije to bio neki ubitačan ritam, onih petnaestak minuta koji su otvoreni za medije nisu ponudili ništa posebno, osim razgibavanja, malo igranja s loptom, dodavanja.

Na osnovu viđenog teško je pretpostaviti koji bi sastavi mogli istrčati sutra navečer u posljednjem kolu ovogodišnjeg ciklusa Lige Nacije. A sve intrigira pitanje, hoće li zaigrati Cristiano Ronaldo? S obzirom na to da je stigao u Split sigurnim smo da će dobiti svoju minutažu. Jednako kao što smo sigurni da će hrvatski kapetan Luka Modrić predvoditi Vatrene i u ovom dvoboju.

Za ostale pozicije se ne bi puno kladili, ono što je složeno u glavama izbornika Dalića i Santosa dobro je razrađeno sa stručnim stožerima.  Stoga ćemo sačekati susret, a Vas počastiti snimcima i atmosferom s posljednjeg treninga. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

26. siječanj 2021 03:44