StoryEditorOCM
Domaći nogometSjednica HNS-a

HNS dodijelio domaćinstvo finala Kupa Rujevici

Piše SPORT SD
27. veljače 2023. - 14:55

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza. Objavu HNS-a prenosimo u cijelosti.

Najviše izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu HNK Rijeka u Rijeci. Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu.

IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika. Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna.

Donesena je i odluka o dopuni Pravilnika o statusu trenera te je imenovano vodstvo natjecanja u 1. HMNL kadeta i juniora. Prof. dr. Zdravko Perko imenovan je novim članovim Zdravstvene komisije HNS-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 17:10