StoryEditor
Domaći nogometkvalifikacije za euro

Hajduk se drži po strani, kako je i najavio: HNS, predstavnici Grada i policije sastali se s mađarskim kolegama na Poljudu

Piše Slaven Alfirević
23. kolovoza 2019. - 09:58

Krenuo je kotač zamašnjak organizacije utakmice nogometnih kvalifikacija za Euro 2020. Hrvatska – Mađarska, jučer su se u Poljudu sastali predstavnici HNS-a s mađarskim kolegama iz njihova Saveza, te organizatorima.

Hajduk kako je i najavljeno, nema (zasad?) ništa s organizacijom, osim što su sastanci održani na stadionu, to je logično, ali Grad Split tu kolo vodi.

Bio je tu Zoran Cvrk, pomoćnik direktora HNS-a za organizacije utakmica, to mu je precizan naziv funkcije, kao šef parade. Uz njega iz HNS-a nazočili su dogovorima Helena Puškar, meč-menadžer, zatim povjerenik za sigurnost Miroslav Marković, te Nikša Martinac, povjerenik za ulaznice.

Hajduk po strani

Sastali su se s mađarskim kolegama radi pripreme utakmice, sastali se svi zajedno i s predstavnicima Grada Splita koji je organizator meča 10. listopada, te funkcionerima Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Priprema utakmice, dolazak Mađara, smještaj mađarskih navijača. Puni kapacitet je na raspolaganju, 1500 ulaznica za Mađare za sektor A, te određena svota za njihove goste na zapadnoj strani tribina.

Gledali su Mađari i hotele, još nisu odlučili gdje će, u kojem hotelu biti smješteni, uskoro će. 

Došli su pogledati i sve službene prostore na stadionu u Poljudu za medijske aktivnosti, svlačionice itd.

Kako nam je rečeno od delegacije HNS-a, došli su radi operativnih stvari, sve zamišljeno je odrađeno. Došli na stadion, popričali i gotovo.

Hajduk se drži, ako vas to zanima, po strani, kako je i najavio.

No, kvalifikacijska utakmica Hrvatska – Mađarska, u organizaciji Grada Splita i HNS-a priređuje se 10. listopada u Poljudu i ovo su prvi organizacijski koraci, što je uobičajeno, ali i zanimljivo samo po sebi da bude notirano. ∙

HNS i predstavnici Grada Splita sastali se s mađarskim kolegama radi pripreme kvalifikacijske utakmice za Euro 2020.

#HAJDUK#HNS#HRVATSKA NOGOMETNA REPREZENTACIJA

Izdvojeno

05. srpanj 2020 13:49