StoryEditorOCM
Domaći nogometSENZACIONALNA NAJAVA

Golman Dinama uskoro bi mogao potpisati za jedan od najvećih svjetskih klubova

Piše SPORT SD
23. svibnja 2023. - 21:06

Real Madrid traži pojačanja za iduću sezonu. Kraljevi se žele pojačati na nekoliko pozicija, a jedna od njih je i pozicija rezervnog vratara. Španjolski Defensa Central, portal posvećen Real Madridu, piše kako bi tu poziciju mogao popuniti vratar zagrebačkog Dinama i hrvatske nogometne reprezentacije Dominik Livaković.

Real želi imati pouzdanog golmana koji bi uskočio umjesto Thibauta Courtoisa kada on ne može braniti, a Andriy Lunin koji sada ima tu ulogu, odlazi na ljeto.Tu u priču dolazi Dominik Livaković koji je za Kraljeve cijenovno prihvatljiva opcija.

Isti izvor piše kako su spremni izdvojiti 5-6 milijuna eura, dok Dinamo traži 10 milijuna da pusti svoju jedinicu. No, pregovori još nisu ni počeli, a sigurno je da se klubovi mogu dogovoriti za neku srednju vrijednost plus određene bonuse. Uz to, Livaković vjerojatno ne bi imao ništa protiv da se priključi Luki Modriću u Realu.

Upravo je Modrić navodno odigrao veliku ulogu. Kapetan Vatrenih dobro poznaje svojeg suigrača iz reprezentacije s kojim je u odličnim odnosima, a Florentinu Perezu je prenio sve najbolje o prijatelju. Španjolci pišu kako ga vjerojatno neće biti teško dovesti iz Hrvatske, a ostavio je sjajan dojam na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Ugovor s Dinamom mu ističe 2024. godine, a Real uskoro kreće u realizaciju posla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 23:45