StoryEditor
Domaći nogometsjajan start

Glavni akteri pobjede nad Atalantom obratili se novinarima, Olmo pod dojmom pobjede: Ovo je bila perfektna noć, drago mi je da sam ostao u Dinamu

Piše SN
19. rujna 2019. - 15:46

Dan nakon večeri iz snova i velike pobjede na otvaranju Lige prvaka protiv Atalante (4:0) Modri junaci još su jednom saželi dojmove. Oduševljen je bio i najskuplji igrač u redovima Dinama Dani Olmo koji je prvi izašao pred novinare.

- Ovo je bila perfektna noć, drago mi je da sam ostao u Dinamu. Rekao sam ranije da mi je želja igrati s Dinamom u Ligi prvaka i to se ostvarilo. Ja sam igrač Dinama i na svakoj ću utakmici davati sve od sebe. Imamo sad HNL, pa City je za dva tjedna, to je najteži protivnik.

Emir Dilaver poručio je kako je ovo samo početak i kako treba stati na loptu.

- Dobro smo se pripremili i odradili ono što smo zamislili. Jesmo li spavali? Umorni jesmo, ali to je tek prvi korak, imamo još puno posla. Nismo ni slavili jer to su tek prva tri boda. Nije to ništa veliko, lijepo je dobiti 4:0, ali ništa nije gotovo. U nogometu se sve može brzo okrenuti, treba zadržati koncentraciju i nastaviti raditi. Veseli nas utakmica sa Ciyjem. Trebamo uživati, nismo imali nikakvu tremu niti pritisak, uvijek su teže kalifikacije baš zbog tog pritiska - kazao je Dilaver.

Nekoliko riječi kazao je i glavni režiser velike pobjede na Maksimiru.

- Navijači su odradili odličan posao kao i momčad. Ponosan sam na sve. Imali smo mi iza sebe puno dobrih utakmica i Dinamo može ovo ponoviti, Atalanta je samo jedna u nizu, koji će se i nastaviti. Slijedi Varaždin, sada smo koncentrirani na njih, a onda City. Ali, to je daleka budućnost - rekao je Bjelica.

Za kraj 'javio' se i apsolutni junak, Mislav Oršić koji je Atalanti utprao hat-trick.

- Odigrali smo perfektnu utakmicu i moramo biti zadovoljni. Nisam mogao dugo zaspati koliko me tresao adrenalin. Nisam još skupio potpise od svih suigrača, ali sigurno će dobiti neko lijepo mjesto. Dres? Njega ću vjerojatno pokloniti roditeljima.

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 17:10