StoryEditorOCM
Domaći nogometFinalna serija

Futsal Dinamo je napravio ‘break‘ protiv Olmissuma, mogu li ga u trećem dvoboju potvrditi u Draženovom domu

Piše Ivan Renić
26. svibnja 2023. - 07:15

Futsal Dinamo i Olmissum, čin treći. Večeras od 20.15 nastavlja se finalna serija za prvaka Hrvatske u futsalu. Prošao je dvomeč u Omišu u kojem je svaka momčad slavila jednom. Olmissum je u prvoj utakmici pobijedio s 2:1, dok je Futsal Dinamo u ponedjeljak bio bolji s 4:2.

Ostvarili su Zagrepčani tako „brejk” u gostima. Serija je preselila u Zagreb. Vatrena atmosfera očekuje Zeleno – plave u Draženovom domu. Očekuje se nekoliko tisuća Bad Blue Boysa koji prema Omišanima sigurno neće biti toliko blagonakloni kao što je prema Modrima bila omiška publika u drugoj utakmici. Sjećamo se utakmica Futsal Dinama s Torcidom, a kasnije i Novim vremenom...

Kako bilo, Omišani na terenu još uvijek nisu rekli posljednju riječ. Cilj je jasan – vratiti „brejk”, a zašto ne i oba, te tako u gostima završiti seriju. Podsjetimo, igra se na tri pobjede, a eventualna majstorica igrala bi se na omiškom Ribnjaku.

Posebno je „nabrijan” u prošloj utakmici bio Kristijan Postružin, danas u dresu Dinama, nekoć u zeleno – plavom. I ovaj će put biti velika prijetnja svom bivšem klubu. No, vrijedi istaknuti i dva pogotka Pavića iz druge utakmice. Otegotna okolnost za goste je što će biti bez Marka Kuraje koji je suspendiran zbog žutih kartona.

Splitski derbi za prestiž

Split i Torcida sastaju se u posljednjem kolu Lige za popunu. Situacija je jasna što se splitskih klubova tiče. Torcida se vraća, a Split je ostao bez šanse za ulazak u prvi razred hrvatskog futsala. Na Gripama će se tako danas od 17.30 igrati za prestiž. Nova Gradiška i Uspinjača Gimka bore se za preostalo mjesto koje vodi naprijed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 00:52