StoryEditor
Domaći nogometodjeci derbija

Emir je Bijelima unio nemir: sve u jednoj osobi, Šibenikov junak je i Hajdukov tragičar

19. listopada 2020. - 21:22

Emir Hajduku unio nemir, samo se nameće i već smo napisali, ali ne možemo odoljeti da se opet ne vratimo na taj detalj igre riječi, pogodak Sahitija presudio je ovog toplog jesenskog nedjeljnog prijepodneva, ogrijao „narančaste”, a smrznuo „bijele”.

Sahiti je u Šibenik stigao na posudbu i prosudbu iz Hajduka, zabio je za Šibenik i veselio se tom golu koji mu mnogo znači da možda i progledaju Hajduku kako je i on eventualno mogao dobiti minutažu u prvoj momčadi „bijelih”.

Možda se vrati,  Šibeniku je od koristi...

Ranije uvijek u društvu Ardiana Ismajlija, trčali bi zajedno po Marjanu u doba korone i lockdowna dio je „albanske veze” koja je liferovala u Hajduk nekoliko talenata (eno Bushaj u Dugopolju). Pričalo se o Sahitijevim bjegovima i driblinzima, u drugoj momčadi, ali se nekako nije približio prvotimcima, gužva je.

Sad je Hajduku uzeo, pardon, Šibeniku je donio sva tri boda i ne znate je li on više Šibenikov junak ili Hajdukov tragičar.

Za naslovnu rolu junaka figurira s pravom i Nediljko Labrović, vratar iz Glavica i sam nekoć u Hajdukovu pogonu, ali i s golmanima je gužva u Hajduku. Labrović se profilirao u Šibeniku. Zar nije protiv Hajduka u kupu prije dvije godine podno Šubićevca zaključao svoja vrata, trebali su produžeci da Hajduk pobijedi.

Danas, u Poljudu, Hajduku zacijelo ni produžeci ne bi pomogli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2021 09:29