StoryEditor
Domaći nogometpark mladeži

Egzodus se nastavlja: i Dario Rugašević odlazi iz Splita

Piše PSD.
11. siječnja 2016. - 15:21
Nakon Antonija Mršića i Filipa Faletara, na izlaznim se vratima RNK Split nalazi i Dario Rugašević. I dok su Mršić i Faletar do tog statusa došli zbog primanja koja se više ne uklapaju u financijske gabarite uprave “crvenih”, lijevi bek iz Vinkovaca izgleda više nije u prvom planu.

Iako je pod ugovorom, poput Mršića i Faletara, navodno mu je u klubu rečeno kako slobodno može potražiti drugu sredinu u kojoj će imati značajniju ulogu. To je u neku ruku čudno budući da je Rugašević prije pola godine produžio ugovor.

Prošlog se petka čak našao i na prozivci, ali čini se kako se njegovim danima u Splitu ipak bliži kraj. Izdanak Cibalijine škole koji će koncem siječnja napuniti 25 godina crveni dres nosi od lipnja 2013. godine.

Kako je trener Splita Goran Sablić najavio na prozivci, odlazaka i dolazaka tijekom ovog tjedna bit će još. Za sada su klub napustili Ante Erceg, Marko Simonovski, Miloš Đorđević i Nemanja Bilbija, a očekuje se kako bi Mršić, Faletar i Rugašević ubrzo mogli njihovim stopama.

S druge strane, stigao je Bjelorus Maksim Vitus, no on je sada praktički jedini lijevi bek u rosteru. Ranije je klub napustio Chung Woon pa je moguće da dođe još koji igrač na toj poziciji. Ono što se doima prilično sigurno jest da će pojačanja biti u ofenzivnom dijelu koji će ostati slabiji skorim odlaskom Dražena Bagarića.

(vb)
foto: danijela peračić /  eph
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. siječanj 2022 22:10