StoryEditorOCM
Domaći nogometjadranski derbi

Disciplinski sudac lige danas bi trebao objaviti kaznu za teške incidente koji su se dogodili na Rujevici

25. studenog 2021. - 07:03

Danas bi se trebao oglasiti Alan Klakočer o kazni za teške incidente koji su se dogodili u Rijeci prilikom nedjeljne utakmice Rijeka – Hajduk (2:3).

Disciplinski sudac lige Klakočer ima izvješća službenih osoba s utakmice, delegata Ante Vučemilovića, suca Tihomira Pejina i časnika za sigurnost Miroslava Cindrića te je zatražio i očitovanja klubova o nemilim događajima, njihovo viđenje svega.

Baš kako je i bilo najavljeno prekjučer, neće žuriti s odmjeravanjem kazne već jučer, nego bi se trebao oglasiti danas, u četvrtak.

Možemo špekulirati kolika će biti kazna, ali ima li to smisla, kad je sve u glavi Klakočera i u njega su i sukno (izvješća) i škare (Disciplinski pravilnik).

A članak 67. već smo navodili, glasi da će klub organizator (dogodila su se dva utrčavanja navijača u teren s nakanom napada na gostujuće igrače/funkcionere) za takve prekršaje biti kažnjen novčanom kaznom i/ili igranjem utakmica na svom stadionu bez prisutnosti gledatelja... I još u detalje navodi članak 67., ali to je ono osnovno, najbitnije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. ožujak 2023 23:55