StoryEditor
Domaći nogometzanimljiv razlog

Dinamo će ugostiti Osijek na Maksimiru bez gledatelja i novinara: klubovi su se dogovorili da to bude utakmica zatvorenog tipa

Piše Tomo Ničota, Darko Ružić/SN
19. svibnja 2020. - 22:38

Prijateljski, pripremni susret za nastavak sezone Osijek i Dinamo dogovorili su za petak navečer s početkom u 19 sati. U Maksimiru. Naravno, prema važećim uputama Stožera civilne zaštite gledateljima ulaz neće biti dopušten, pišu Sportske novosti

Međutim, utakmici neće biti omogućen ni pristup novinarima. Predstavnici klubova su se dogovorili da to bude jedna od onih utakmica koju treneri zovu utakmicom zatvorenog tipa, a razlog je, moglo se čuti oko Maksimira, želja Osječana da se taj susret ne prenosi, jer ga u Gradskom vrtu smatraju generalkom za polufinalni dvoboj Kupa s Rijekom na Rujevici pa valja ne žele otkriti sve karte.

No, najbitnije je da će Dinamo i Osijek igrati, dobro će taj dvoboj doći i Bijelo-plavima i Modrima.

- Nas na startu nastavka sezone čeka gostovanje na Rujevici, polufinalna kup-utakmica s Rijekom. Nema boljeg načina za provjeru forme od utakmice s tako snažnim i kvalitetnim protivnikom kao što je Dinamo - izjavio je trener Bijelo-plavih Ivica Kulešević.

Nakon što su igrači prvoligaša s Drave podvrgnuti testiranju na koronavirus, jučer su tome pristupili i svi članovi Osijekova stručnog stožera, pa i članovi logističkog dijela kluba koji je nezaobilazan u organiziranju utakmice na domaćem i na gostujućem travnjaku. Rezultati će biti poznati za dan ili dva. A što se tiče onog prvog dijela, testiranja na virus igračkog kadra, rezultati su kod svih negativni, istome se nadaju i kada su u pitanju ostali koji mu bili podvrgnuti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 08:54