StoryEditor
Domaći nogometliga prvaka

Debi iz noćne more: pogledajte kako su talijanski mediji doživjeli težak poraz Atalante u Maksimiru

Piše Damir Dobrinić/SN
19. rujna 2019. - 10:26

Dvije i pol godine Atalanta nije tako teško stradala kao u Maksimiru, od 12. ožujka 2017. godine kad je na San Siru kod Intera poražena s 1:7 - pišu Sportske novosti.

"Debi iz noćne more Atalante, rastrgani 4:0 od Dinama prevođenog Olmom i Oršićem", naslov je na portalu Gazzette dello Sport.

Izvadili su talijanski mediji zanimljive podatke, da je to najteži poraz Talijana u skupinama Lige prvaka od Rominih 1:6 u Barceloni u studenom 2015. godine, da je Atalanta u 36. utakmici u Europi prvi put primila četiri ili više pogodaka...

"Noćna mora Atalante", piše i Sport Mediaset, a isti je naslov i na tekstu Corriere dello Sport, kao, uostalom i na Sky Sport Italia.

Naglašavaju talijanski mediji da je Dinamo do dvoboja s Atalantom nanizao čak 11 uzastopnih poraza u skupinama Lige prvaka i tu činjenicu naglašavaju kako bi istaknuli težinu poraza njihova predstavnika.

"Dinamo je igrao poput Barcelone, a Atalanta je bila poput Pepeljuge, izgubljena na velikom balu...", jedan je od zanimljivijih komentara navijača Atalante na forumima.

Rezultati by SofaScore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 23:32